Реклама в Google AdWords – какво ще можете да постигнете с нея

 

7 основни ползи от рекламирането в Гугъл

 

1. Моментално привлича Ваши потенциални клиенти


Знаете ли, че 90% от всички търсения в Google са за продукти или услуги. Представете си Вашият сайт да е на първа страница отгоре при търсения свързани с предлаганите от Вас продукти или услуги и колко нови клиенти бихте привлекли с една добре направена Google AdWords реклама. Това е което може рекламата в Гугъл да направи за Вас.

 

2. Много по-бърза от SEO


С една добре подготвена и изпълнена кампания за онлайн реклама в Гугъл, Вие ще излезете директно на първа страница буквално веднага. Което сравнено с месеците работа по съдържанието, title –а, description –и, link building, alt tag –ове, sitemaps, и т.н. и т.н. на Вашия сайт, за да започнете да правите разлика във органичното позициониране на сайт Ви, е направо светкавично. Понякога тази бързина може да направи цялата разлика на света.
Все пак е важно да отбележим, че за нас, най-добрата стратегия е съчетаването на Google рекламата и SEO оптимизацията, защото те всъщност си помагат, а не се взаимоизклюват.

 


3. Бързо ще откриете кои ключови думи конвертират и кои не


С помощта на свързването на Вашия AdWords акаунт с Google Analytics ще можете да направите анализ и да откриете кои думи конвертират и кои не. Така ще можете много по-правилно да насочите Вашите ресурси и най-вече ще акцентирате именно върху тези добре конвертиращи думи във Вашата дългосрочна SEO стратегия. Това ще Ви спести пари и ще подобри резултатите Ви в дългосрочен план.

 

4. Вие контролирате разходите си за реклама


С PPC рекламата, каквато е Google AdWords, Вие заплащате само когато някой кликне на Вашата реклама, а всички показвания или импресии са безплатни. Това е една от малкото гаранции в света на онлайн рекламата. С Адуърдс лесно можете да управлявате бюджета си за реклама, така че никога да не Ви изненада неприятно.

 

5. Трафика от Google AdWords рекламата понякога конвертира по-добре от органичния трафик


Според последните проучвания в областта на онлайн маркетинга, трафика от Гугъл рекламата често конвертира до два пъти по-добре от органичните резултати. Една от причините това да е така, е че Адуърдс рекламата и насочена директно към закупуването на продукт, а не към информирането за него. Съответно потребителите които са кликнали върху нея са наясно с целта на тази PPC реклама и са по-склонни да конвертират.

 

6. Рекламата в Google AdWords буквално превзема SERP /или резултатите от търсенето/


Отново според последни проучвания, при търсене на комерсиални ключови думи, 2/3 от кликовете на първа страница са върху рекламите. Бихте ли искали да пропуснете всички тези потенциални клиенти ?

 

7. Таргетирането по местоположение


Предлагате ли локална услуга или продукт ? С рекламата в Адуърдс можете да бъдете сигурни, че Вашите реклами ще бъдат видими само за потребители, които търсят Вашите услуги, в конкретно посочената от Вас локация: град, област, държава. А в по-големите градове дори и квартал. Това от една страна отново оптимизира бюджета Ви за реклама, а от друга увеличава многократно шансовете Ви за продажба.

 

В заключение:


Ако сте собственик на онлайн магазин или предлагате услуги и искате да бъдете намерени от хората, които търсят продукти или услуги, като Вашите - най-добрия начин това да бъде постигнато е рекламирането в Google AdWords.


Ние предлагаме управление на Гугъл реклама, в търсенето, в дисплейната мрежа и в Youtube.

 

Вижте нашата цена за Гугъл реклама

 

И ако се чудите откъде и как да започнете свържете се с нас на office at seo-adwords dot eu или на телефон: 0898 5000 28 за БЕЗПЛАТНА консултация

Обадете се сега, защото Вашата конкуренция вече набира скорост !