Ние от H2O Solutions Europe сме млад, добре квалифициран екип, обединен от една обща цел – да Ви помогнем в разширяването на Вашия бизнес. 

 

С една дума успешно да намерим повече Ваши клиенти и да увеличим Вашите приходи !

 

Или по-академично казано :) да предоставим на Вас – всички настоящи и бъдещи наши партньори – висококачествени услуги в сферата на онлайн представянето на Вашия бизнес.  

 

В синхрон с основната ни цел ние предлагаме завършен кръг от услуги в областите: уеб дизайн и програмиране, seo оптимизация, професионално изготвяне и управление на рекламни кампании в Google AdWords, създаване и развиване на бизнес профили във Facebook, създаване на съдържание - копирайтинг, и не на последно място – проучване и анализ на конкуренцията. В тази връзка много често срещано съпоставяне е SEO vs AdWords ?!? При нас този въпрос е генерално решен, като: SEO And AdWords. И двете концепции вървят чудесно ръка за ръка и определено действат в синергия.

 

С други думи, дали тепърва търсите как най-успешно да се позиционирате онлайн, или пък искате да подобрите резултатите на вече действащите Ваши уеб канали. Дали просто искате да рекламирате онлайн с performance реклама, т.е. такава, която да доведе до директни продажби на Ваши услуги или продукти, или пък търсите premium реклама, т.е. такава, която да увеличи познаваемостта на Вашата марка.

 

Във всички случаи ние сме готови да изготвим за Вас маркетинг план и да използваме целия наш инструментариум за дефиниране, поставяне и постигане на поставените цели.

Разработване на цялостно решение за развитие на Вашия бизнес онлайн.